My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, October 12, 2014

Jalan2 sambil buat cermin mata baru ibu...



Haa tu dia....bukan main lagi posing...
Kalu suruh memang takan buat...
Bila tak suruh, tetiba je posing sendiri..ermm



Saja jalan2 weekend...
Agenda utama nak tempah cermin mata baru ibu sebab spek mata lama ni ade part yang dah patah..
Pastu oleh kerana selalu pulak sakit kepala, dapat agak ia mungkin juga disebabkan oleh power mata..

Ni kebetulan kat EAST COAST MALL atau CAPITA MALL ni buat pameran kete HONDA...
Hahh comey pulak kete JAZZ ni...
Harap dapat pakai satu hari nanti...kikiki

Hmm bila check mata, bertambah la pulak powernya...haishh nak kena makan CAROTOMAX lak ni...
Inilah akibatnya bila terlalu banyak menonton cite korea kut ...hihihi

Tak sabar nak tunggu spek mata baru siap, lain sikit kali ni sebab guna transition lens..auwww.... My husband punya keje...erm layankan ajelah...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts