My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, October 9, 2014

Mealshakes, tingkatkan imun anak saya, kurangkan risiko demam, batuk & selsema

Salam semua...

Dah beberapa bulan juga stop bagi batrisya minum mealshakes ...tapi masa tu tetap teruskan bagi dia ambil Nutriferon... Alhamdulillah sepanjang itu Batrisya susah nak kena sakit demam..kalau ada pun cepat sangat sembuh...dengan kuasa Allah swt juga... ;)

Memandangkan bulan oktober ni masih promosi Mealshakes, beli 3 percuma 1 tin, makanya ibu ambil keputusan untuk buka 1 tin untuk kegunaan sendiri...

Baunya... MashaAllah....wangi...sedap...
Nanti ibu sendiri nak campur dalam air tamar cocoa kasi bertambah sedap untuk dibuat sarapan...yummyyy!!!
Untuk batrisya, ibu bagi 1 sudu kecik setiap kali bancuh susu, maklumlah dosnya boleh lebih sikit la pasal umur dah 5 tahun...

Cara pengambilan Meal shakes adalah berbeza mengikut umur kanak-kanak tu ye...sila pastikan anda mendapat konsultasi yang betul dari pengedar shaklee anda...
Untuk pelanggan saya, pastinya akan saya bantu dan bagi konsultasi percuma sepanjang hayat....inshaAllah

Umur setahun ke atas dah boleh ambil ye...perisa VANILA... Confirm rasa susu anak jadi rasa macam aiskrim... Anak memang akan sukakannya...percayalah! Hehehe.... Campur saja dalam susu formula anak...mudah bukan?


Ini pulak susu batrisya...masih setia dengan wyeth... ;)

KENAPA SAYA BAGI BATRISYA MINUM MEALSHAKES?

❤️ tak lama lagi nak travel, ada family day...nak berenang, nak main kolam.. Kalau tak jaga kesihatan dia dari awal, imun nya mungkin akan merosot, senang nak kena selsema, batuk & demam. Sebab tu ibu cepat2 siapkan PERISAI untuk tubuh badannya...

❤️ lepas tu nak balik kelantan pulak, mak saudara batrisya a.k.a adik kepada saya nak kawin...heheheh... Jadi tak maulah batrisya pening duk travel ke sana sini...biasa kalau balik kelantan banyak bergerak ke sana sini...makan sana sini...sekali sekala balik...kelantan bagaikan syurga makanan, semua nak pergi haisshhh

❤️ Perkara sama ibu buat masa sebelum nak melancong ke korea...beberapa minggu sebelum tu dah bagi dia ambil mealshakes, nutriferon dan vitamin C chewable shaklee..... Maklumlah, pergi masa musim sejuk, bersalji... Seram jugak nak bawak dia masa tu...takut dan risau sampai sana demam pulak...iskk.. Tapi Alhamdulillah, batrisya tak ada pun sakit apa2 malah sihat & aktif mahupun selepas balik dari sana...tak demam...syukur......!

Ok cukuplah sudah membebel...
Harga mealshakes ni rm113. Untuk harga mealshakes lebih murah, boleh hubungi saya ye....
Nak order shaklee, nak daftar keahlian shaklee?

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Wardah.rosa@gmail.com

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts