My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 3, 2014

Anda peniaga? Adakah anda juga penggunanya?!!



Saya tak pasti apakah peniaga lain juga menggunakan produk yang mereka jual...

Tapi yang pasti...

SAYA adalah pengedar sah shaklee dan SAYA juga adalah pengguna SHAKLEE !!!

Vitamin favourite saya;

OSTEMATRIX sebab ia bantu melawaskan kerana saya ada masalah nak membuang...hahah (adakah anda juga begitu? Jom cuba!)

GLA COMPLEX & VITAMIN C PLUS sebab bantu cantik dan sihatkan kulit saya...tidak le cantik jelita macam fazura tapi at least kurang dah jerawat kecik2 and muka kurang berminyak! I likee....

OMEGAGUARD untuk stabilkan paras kolesterol....orang cakap, kurus lagi banyak kolesterol...huhu...untuk IQ saya pun ye... Maklumlah, semenjak lepas bersalin, selalu jadi pelupa...

NUTRIWHITE ...pencuci muka yang JIMAT sebab picit tak sampai 1 cm pon dah berbuih...inshaAllah tahan paling kurang 6 bulan untuk 1 tiub tu... Saya perasan yang kulit lebih lembut, liang pori  lebih kecik, kulit cerah sikit dan muka kurang berminyak!

Haa... Untuk si kecik Batrisya pulak...
Memang dia suka MEALSHAKE yang dicampur dalam susunya...kadang2 siap ratah senyap2 !!!

NUTRIFERON pun jadi kegemaran...sampai mintak nak makan 2 sachet....

Jadi...kami dah rasa kesannya....

Anda bagaimana?

Nak cuba tak?

Psstttt..... DISEMBER ni PROMOSI VITAMIN C PLUS & VITAMIN E ye sayang2 semua!!!

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts