My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 10, 2014

Shaklee Collagen Powder akan dihentikan penjualannya?!

"RM0.00 Shaklee: Due to Product Registration guideline change, Collagen will be unavailable for sale after Dec'14 pending re-registration which takes 9-12 mths. Hence Shaklee is offering a special Buy 3 Free 1 promo now to support our valued distributors with sufficient products till product registration is achieved."



Haa tu dia pesanan dari shaklee...

Jika anda nak beli shaklee collagen powder dengan harga murah dan jimat masa ni lah ye nak buat stok!

Sebab apa?

Shaklee tawarkan collagen shaklee dengan setiap pembelian 3 kotak akan dapat FREE lagi sekotak...

Bukan itu saja... Dapat pulak FREE MEMBERSHIP... Silap2 dapat pulak free postage ;)

Cepat2... Sebelum december berakhir ye...


Lepas disember ni collagen akan dihentikan sementara penjualannya...mungkin ambil masa lebih 9 bulan...so cepat sebelum kehabisan STOK!!!

Apa lagi uollss.... Jangan tengok saja.. Tahun 2015 anda tak berpeluang lagi nak cuba collagen shaklee ni...kalau ade pon stok terhad sangat...

Jom order...
FREE MEMBERSHIP
FREE 1 kotak (jika beli 3 kotak)
Next month, korang akan merasa BONUS SHAKLEE jugak tau... Nak saya cerita lagi pasal promosi collagen powder shaklee ni?

Meh sms/whatsapp saya:

Wardah | 019-9887126
Saya Pengedar Sah Shaklee anda yang komited!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts