My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, February 28, 2014

PROMOSI FEBRUARI 2014 (BUY 6 FREE 1) : harga VITA-LEA iron formula jimat Rm10!

***STICKY MODE***

::PROMOSI FEBRUARI 2014 (BUY 6 FREE 1) : VITA-LEA iron formula::

Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.

Tablet “Vita-Lea” ini disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”. Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

Manfaat Utama:
> Penambahan Tenaga Segera – pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu system memori dan focus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.
> Pelengkap Nutrisi – Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.
> Keupayaan Sistem Produktif – Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.
> Metabolisma – Sangat membantu dalam stimulasi metabolism dan melambatkan proses penuaan.
> Elemen Penting Pada Sel Tubuh – Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormone, serta menjaga kesihatan tirod.
> Melindungi Organ – Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.


Sempena promosi VITALEA ni; promosi harga menjunam bagi set vitamin berikut:

♥ SET KEHAMILAN 1ST/2ND/3RD TRIMESTER
♥ SET BERSALIN/BERPANTANG
♥ SET PENYUSUAN PREMIUM
♥ SET PEMBEDAHAN/CEASAR
♥ SET TAMBAH BERAT BADAN
♥ SET KESIHATAN OPTIMUM

sesuai juga untuk pesakit gout, kencing manis dan mereka yang ada tekanan darah rendah.
Harga setiap botol jimat RM10 ;)

#Promosi sepanjang februari, bagi VITALEA, Buy 6 free 1, beli 1 botol atau lebih dengan harga LEBIH JIMAT!

Siapa yg perlukan VITALEA?

♡ mereka yang low HB semasa hamil
♡ mereka yang ada masalah penyusuan
♡ mereka yang ingin tambah selera dan berat badan
♡ mereka yang ingin bertenaga dan cergas
♡ mereka yang ingin sihat & mahu dapatkan bekalan nutrien yg lengkap untuk seharian.

sms/watsappp 019-9887126 (wardah)
Id: 927624
Email : wardah.rosa@gmail.com

COD SHAKLEE area Taman Astana Permai, Kuantan, Indera Mahkota, Bukit Istana, Gebeng serta yang berhampiran....

 Testimoni vitalea, naikkan HB ibu hamil :)

Monday, February 17, 2014

Braxton hicks atau kontraksi palsu !

Braxton Hicks contractions, also known as prodromal labour or practice contractions, or incorrectly as false labour, are sporadic uterine contractions that sometimes start around six weeks into a pregnancy. However, they are not usually felt until the second trimester or third trimester of pregnancy.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Braxton_Hicks_contractions

INFO :TANDA-TANDA KONTRAKSI PALSU

♥ Kontraksi  yang dialami tidak teratur dan tidak dijangka.
♥ Apabila kontraksi berlangsung, bahagian perut mengeras.
♥ perubahan posisi tubuh akan menyebabkam kontraksi berkurangan atau terhenti
♥ Kebiasaannya tiada pendarahan berlaku.
♥ Kantung air tidak pecah.

Sumber : buku "penjagaan ibu dan bayi"

Sunday, February 16, 2014

Bonus shaklee saya untuk jualan Januari 2014!

Alhamdulillah...,

Pada 14 feb yang lepas, semua pengedar sah shaklee seluruh negara bergembira kerana BONUS kami dah pun masuk akaun masing-masing... hehhe.... syukur...

Gambar ni menunjukkan bonus saya sendiri setelah hampir 10 bulan terlibat dalam bisnes online shaklee ni...
Terpulang pada anda nak percaya atau tak...

Angka depannya anda teka sendiri ye ...heheh
Bukan mahu menunjuk atau riak, nak tunjuk banyaknya duit ke ape, tapi saya mahu tunjukkan dan buktikan peluang yang anda akan dapat bersama bisnes shaklee ni. Bukan saja dapat kesihatan yang lebih baik, malah peluang lain yang lebih besar yang mungkin bakal mengubah persepsi kita serta kehidupan di masa akan datang....

Nilai 4 angka setiap tengah bulan mungkin sedikit bagi anda, tapi amat bernilai buat saya dan keluarga. Mampu menampung segala kekurangan....dan, dapatlah bayar hutang lebih sikit...moga cepatlah hutang semua langsai...inshaAllah.....

Dalam usaha untuk mencapai 5 angka setiap bulan... semoga dipermudahkan... bersyukur kerana ada dalam team jutawan yang sangat2 membantu dan supportive! Alhamdulillah.... :) :)

Jika anda berminat nak bersama2 dengan saya dalam bisnes shaklee,

Sms/wa 019-9887126 (pn. Wardah)
Wardah.rosa@gmail.com

Saya akan terangkan dengan lebih lanjut pada anda.....

Friday, February 14, 2014

INFO: SUSU IBU vs SUSU FORMULA

Assalamualaikum...
Sekali sekala share ilmu penyusuan ;)

Susu ibu mengandungi antibodi dan imuniti dan dapat membantu melawan jangkitan. Selain daripada kualiti meningkatkan-imuniti, susu ibu berubah komposisinya bergantung kpd keperluan bayi. Susu formula kekal sama tanpa mengira keperluan bayi tersebut. Mengapa demikian?

♡ susu ibu berubah mengikut usia bayi: susu ibu untuk bayi pramatang mempunyai kandungan protein yg tinggi; begitu juga susu ibu utk bayi berusia 8 bln lebih tinggi kandungan kalorinya drpd bayi berusia 1 bulan.

♡ Susu ibu berubah mengikut keadaan cuaca: dalam cuaca sgt panas, susu ibu mengandungi lebih byk air; dalam cuaca sejuk, susu ibu mengandungi lebih byk lemak.

♡ Susu ibu berubah rasanya mengikut apa yang dimakan oleh ibu: Jadi, bayi anda didedahkan kpd rasa yang berbeza sepanjang bulan2 awalnya. ;)

Sumber: "Hebatnya Susu Ibu"

Sekiranya anda berminat nak cuba vitamin shaklee untuk penyusuan dan berniat untuk menyusukan sehingga 2 tahun, sms/watsap saya 019-9887126

Tips ekslusif cara dan jadual pengambilan set menyusu yang betul juga akan diberikan!

Thursday, February 13, 2014

Jana pendapatan dari rumah : gaji lebih rm1000 sebulan!

Salam n selamat sejahtera semua....

Siapa yang sesuai untuk menjana pendapatan bersama shaklee?

* mereka yang inginkan TIME FREEDOM atau kebebasan masa untuk lebih masa diluangkan bersama keluarga tersayang ;) .  Siapa tahu, mungkin yang bekerja akan berhenti kerja dan jadi WAHM...hanya kerja dari rumah sahaja.....ramai dalam shaklee dah membuktikannya.
* mereka yang inginkan FINANCIAL FREEDOM atau kebebasan kewangan yang mana anda mendapat income pasif, dapat membayar kesemua hutang piutang dan meningkatkan taraf hidup serta ekonomi keluarga.
* mereka yang bersemangat dan bersedia memberi komitmen terhadap bisnes.
* mereka yang minat ONLINE BUSINESS :D sama ada Facebook, blog ataupun instagram.

[10 KELEBIHAN SIDE INCOME BERSAMA SHAKLEE]

Kenapa saya pilih Shaklee sebagai SIDE INCOME saya?

1) Pendaftaran hanya RM75 SEUMUR HIDUP
2) Tidak perlukan modal
3) Manfaat utk suami & isteri.(termasuk yg bujang)
4) BONUS setiap tengah bulan
5) Sales melalui Online dan Offline
6) Bimbingan mengenai sales dan marketing diberikan secara PERCUMA oleh upline.(hanya dlm group saya.;-))
7) Order dibuat secara online
8) Penghantaran brg dibuat oleh Shaklee
9) Hadiah dari Shaklee bg yg naik rank..Rm368, Rm850.(ini tidak termasuk bonus..bonus dikira lain.$$$$)
10) Upline memberikan tunjuk ajar mengenai cara2 utk post di FB,membuat blog,Fb page dan juga tips2 utk mendapatkan sales.(ini yg saya dpt melalui group saya)

Berbekalkan rm75, bisnes dah boleh terus bermula dah..tak perlu nak keluarkan modal.semuanye hanya melalui sales saja..sales pula tak memerlukan anda untuk pergi dari rumah ke rumah..segalanye melalui hujung jari saja.

Rebutlah peluang ini untuk anda yg sedang mencari SIDE INCOME..dengan Shaklee,anda mampu meningkatkan EKONOMI KELUARGA ANDA!.

# Side Income
# Bonus setiap TENGAH BULAN

Wardah | 019-9887126
Email : wardah.rosa@gmail.com
Shaklee Independent Distributor

Wednesday, February 12, 2014

Harga SET TAMBAH BERAT SHAKLEE jimat lagi rm10!

Salam semua...

Saya tahu ramai juga yang kunjung ke blog ini untuk mencari suplemen atau vitamin untuk tambah berat badan atau naikkan berat badan...

Di sini suka saya nak bagi tau yang bulan ni, ada promosi bagi SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE atau SET WEIGHT GAIN SHAKLEE ni...

Promosi ini hanya terhad untuk pembelian dari saya iaitu dari Wardazri VitaShoppe dan dipos oleh saya sendiri...

Harga retail set tambah berat shaklee ini adalah lebih kurang rm254, belum termasuk pos ye.

Tapi harga special dari kami, lebih murah dari harga retail tersebut. Promosi ini berlangsung sehingga 28 februari ini..inshaAllah ;)
Jadi, cepat2 lah buat order dan book harga terbaik yang ditawarkan oleh kami,,,

Mahu tahu harga runtuh SET TAMBAH BERAT BADAN ?
Yang pasti, harganya bawah rm250 ;)

Sms/whatsapp 019-9887126 (wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com
Atau "LIKE" dan PM kami di facebook WARDAZRI VITASHOPPE !

Jom cuba, bukan sahaja badan sihat, tapi anda mungkin juga akan dapat berat yang diidamkan.... yang penting konsisten dan disiplin!

Wednesday, February 5, 2014

Pengedar sah SHAKLEE COD area Kota Kinabalu, Universiti Malaysia Sabah, SABAH !

PENGUMUMAN !!!

Salam & Selamat Sejahtera semua...

Berita Baik! khas buat mereka yang mahu khidmat COD SHAKLEE KOTA KINABALU, mencari dealer atau pengedar sah shaklee sekitar kawasan Kota Kinabalu, sekitar Universiti Malaysia Sabah, SABAH. sila hubungi rakan saya seperti maklumat dibawah:

Nama : Murni
Personal FB : mrs murni

Blog: www.link2wellness.com
sms/whatsapp/call : 012-8896072SID : 1076076

Pastinya anda akan dapat HARGA SPECIAL daripadanya. Untuk order atau nak join jadi ahli shaklee, cepat2 Hubungi dia ye!

*COD KOTA KINABALU, SABAH... COD KOTA KINABALU, SABAH.... COD KOTA KINABALU, SABAH !!!

Tuesday, February 4, 2014

Mencari pengedar sah shaklee COD area LABUAN, SABAH ??!

PENGUMUMAN !!!

Salam & Selamat Sejahtera semua...

Berita Baik! khas buat mereka yang mahu khidmat COD SHAKLEE LABUAN, mencari dealer atau pengedar sah shaklee sekitar kawasan LABUAN, SABAH , sila hubungi rakan saya seperti maklumat dibawah:

Nama : Lizawana
Personal FB : Lizawana Halidin
Blog   : http://shahirulliza.blogspot.com/
sms/whatsapp/call : 013-4887082

SID : 1024671

Pastinya anda akan dapat harga SPECIAL daripadanya. Untuk order atau nak join jadi ahli shaklee, cepat2 Hubungi dia ye!

*COD LABUAN... COD LABUAN.... COD LABUAN SABAH !!!


Monday, February 3, 2014

HARGA SHAKLEE SABAH & SARAWAK TURUN!

<<HARGA SHAKLEE DI SABAH/SARAWAK DITURUNKAN !>>

"Effective from 1-Feb-14, Shaklee will lower down the East Malaysia product price and PV so that both EM and WM price and PV will be the same."

Berita sangat baik buat mereka yg berada di SABAH & SARAWAK... HARGA PRODUK SHAKLEE telah diseragamkan dan diturunkan sama dgn harga di semenanjung.....so apa lagi, dah jimat byk di situ....so cpt dptkan segera produk shaklee dgn harga lebih murah!

Nak order? Atau nak jadi ahli shaklee berpusat di Sabah atau Sarawak?

Sms/whatsapp saya;
Wardah | 019-9887126
Id: 927624

Mana tau, rezeki anda bersama dengan shaklee dan boleh menampung kos sara hidup yang semakin meningkat ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts