My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, May 31, 2014

PROMOSI MEI 2014 -BUY 6 FREE 1 - MEALSHAKES

** STICKY MODE**

~PROMOSI MEI 2014 -BUY 6 FREE 1 - MEALSHAKES~



Siapa yang boleh mencuba mealshakes ni?

❤ Mereka yang inginkan bekalan nutrien seimbang dan lengkap untuk badan kerana ia membekalkan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Sangat sesuai untuk mereka yang tak suka makan pil.

❤ Untuk kanak-kanak kurang selera atau kurang berat dan jika ibu bapa risau anak tak mendapat zat secukupnya kerana ia kaya dengan protin yang bagus juga untuk atasi masalah ekzema, mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel untuk proses membesar. Mealshakes sesuai juga untuk dewasa yang ingin tambah berat badan.

❤ Sangat sesuai untuk anak yang sering sakit, demam, asma, batuk dan lain2 kerana mealshakes mengandungi antioksida iaitu mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen antioksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

❤ Mealshakes juga mampu membantu mengurangkan masalah sembelit di kalangan kanak-kanak mahupun dewasa kerana ia bersifat detoksifikasi, kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut atau usus.

sesuai juga untuk mereka yang ingin MENAMBAH BERAT BADAN !
Dan.. Yang paling penting, rasanya sungguh LAZAT. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.

anda masih tak percaya akan kelebihan dan keistimewaan MEALSHAKES ni?
apa kata klik SINI untuk lihat segala testimoni.

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info tentang shaklee especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, dan sekitar KUANTAN !

Friday, May 23, 2014

Nak order SHAKLEE? Nak beli harga ahli SHAKLEE? Bagaimana?

Saya, Nor Mawardah, PENGEDAR SAH SHAKLEE anda (id:927624)....

Dapatkan (ready stock):

♥ Set Kesuburan
♥ Set Menyusu
♥ Set Berpantang
♥ Set Kurus
♥ Set Menaikkan Berat Badan
♥ Set Kehamilan
♥ Set Kecantikan Kulit
♥ Set Alergik/Resdung/Ekzema
♥ Set Kanak kanak
♥ Set Kencing Manis
♥ Set Sendi & tulang
♥ Set Darah tinggi & Jantung
♥ Set PCOS/CYST

dan banyak lg....
Tak lupa juga promosi Mei, buy 6 free 1 untuk MEALSHAKES...jgn lepaskan peluang!

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan! Serta pos ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee untuk seumur hidup!

*bagaimana nak dapatkan keahlian FREE (jimat rm75/85)?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Ada sebarang pertanyaan info dan juga harga produk shaklee:
#sayajual #shaklee
Wardah ( ID : 927624)
Sms/whatsapp : 019-9887126

Tuesday, May 20, 2014

Batrisya la ni berinai !

Alkisahnya...minggu lepas kami ke kuantan parade...

Hmmm...sebenarnya batrisya terjebak dengan inai ni sebab duk tengok ade sorang teacher nya kat tadika pakai... apa lagi...disebabkan dia dalam fasa nak mencuba benda baru dan jadi keperempuanan sket, selalu bagi tau ibu nak pakai inai...sambil tunjuk belakang tangan dia...hehhehe

Untuk budak rm5 sahaja...sebelah tangan shj.
Untuk dewasa rm18...kalau tak silap...hehheeh

Okla.. dah nak pudar pun..,
Selalu mandi main sabun kan..huhu

Thursday, May 15, 2014

Testimoni Mealshakes, vitamin C, vitamin E & Basic H

Alhamdulillah....

Hari ni berkesempatan untuk share testimoni beberapa produk shaklee yang digunakan serentak oleh seorang ibu bagi menghilangkan parut luka anaknya.

Antaranya, puan ini memberi anaknya vitamin C dan minum mealshakes...

Manakala Basic H digunakan untuk mencuci luka anaknya itu :D
Vitamin E pula disapukan pada kesan luka agar dapat bantu memudarkan parut luka anaknya.

Alhamdulillah, beransur pulih!

Jika anda di luar sana menghadapi masalah sama, apa kata ikhtiar dengan shaklee? Untuk info dan harga:

#sayajual #shaklee
Wardah ( ID : 927624)
Sms/whatsapp : 019-9887126

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan! Serta Penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonis shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Testimoni Mealshakes, vitamin C, vitamin E & Basic H

Alhamdulillah....

Hari ni berkesempatan untuk share testimoni beberapa produk shaklee yang digunakan serentak oleh seorang ibu bagi menghilangkan parut luka anaknya.

Antaranya, puan ini memberi anaknya vitamin C dan minum mealshakes...

Manakala Basic H digunakan untuk mencuci luka anaknya itu :D
Vitamin E pula disapukan pada kesan luka agar dapat bantu memudarkan parut luka anaknya.

Alhamdulillah, beransur pulih!

Jika anda di luar sana menghadapi masalah sama, apa kata ikhtiar dengan shaklee? Untuk info dan harga:

#sayajual #shaklee
Wardah ( ID : 927624)
Sms/whatsapp : 019-9887126

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonis shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Tuesday, May 13, 2014

Testimoni shaklee : Memudarkan & menghilangkan parut chicken pox atau campak bagi dewasa !

hmm...malas nak cerita lebih2...berikut adalah testimoni dari Master Herny ni sendiri....
sudi-sudikan baca, apa yang dia consume sepanjang tempoh pemulihan.
inshaAllah, boleh jadikan vitamin shaklee sebagai ikhtiar untuk hilangkan atau pudarkan chicken pox atau campak pada orang dewasa !!!

saya tengok pun teruja tau...hehehe

credit pic to : Master Herny

"terujaaa for testimoni ni!
ganbar pertama tu masa nak naik penerbangan dari jeddah ke malaysia.. 13hb! then turun kl terus ke penang! masa kena campak saya amik vita c n nutriferon memang saya bawak semasa ke umrah. biji2 mula ciken pox ni keluar di leher 2 biji masa hari terakhir kat mekah. atas nasihat kawan saya beli 10 liter air zam2 minum. separuh buat mandi. di mekah masa demam tinggi tak selera makan. banyak makan kurma.minum jus, cinch tea+ madu untuk energy.
then amik nutriferon+vita C. panadol ada amik juga sebab badan terlalu panas.

sampai di penang baru saya start intensive shaklee!
16hb kot! saya bedakkan muka dgn ESP. cuci muka dgn nutriwhite. vita C sr 2 biji sehari. vivix 1-2 kali sehari.collagen 1 sachet sehari. performance drink n esp untuk nutrition. dan vita E sapu pada bintik2 yg hmpir kering! hasilnya! lebih kurang 1 minggu dah ok sangattt2 kulit! dalam masa 4-5 hari bershaklee secara konsisten! ada jugakla mandi 3 kali dengan air daun mambu. n ada amik piriton for gatal merenyam.

bagi uolss yg bajet! saya sarankan sekurang2 nya amik ESP for minum &masker n vita C 2 biji sehari.

ada bjet tambah vivix n collagen. memang pantas kulit akan kembali cantik! ni parut campak tau! n saya pon makan ikut suka laksa, ayam goreng, udang seme bedal!

kalau uolss setakat jerawat batu tu~~~~ memang laaaa lagi senang!"


Nak cuba? teruja nak dapatkan kulit cantik? cuba SET SKINCARE SHAKLEE pon boleh... lebih JIMAT!!!!

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, dan sekitar KUANTAN !

Testimoni ESP shaklee : Susu badan makin banyak!

Alhamdulillah...

Ini antara testimoni terbaru seorang ibu yang sedang berpantang. Sebelum ni risau susu badan tak cukup untuk anaknya...sekarang bukan main happy lagi!

Oh ya, ibu ini membeli set menyusu bajet iaitu ESP dan Alfalfa sebenarnya...tapi oleh kerana alfalfa hanya boleh diambil selepas tempoh tertentu, jadi dia hanya minum ESP saja dulu... itupun dah banyakkan susu badannya.,, happy kami di sini mendengarnya ;)

Anda boleh mencuba cadangan SET MENYUSU BAJET ini jika:
♥ ibu nak banyakkan dan pekatkan susu badan (berdasarkan pengalaman mereka yang dah mencuba)
♥ baby lambat kenyang dan asyik bergantung aje :P
♥ ibu nakkan milk booster dan pada masa sama nak kurus!
♥ ibu nak meriahkan susu badan dan nak kulit cantik ;)

Ibu2 di luar sana mahu mencuba?
Nak konsultasi percuma ? Pastikan anda membeli produk shaklee hanya dari saya ye...hehhehe

Nak tahu harga dan info lain tentang set menyusu shaklee sama ada yang bajet atau tak, boleh hubungi saya;

#sayajual #shaklee
Wardah ( ID : 927624)
Sms/whatsapp : 019-9887126
Emal : wardah.rosa@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts