My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, March 14, 2015

Kesan SET MENYUSU SHAKLEE serta merta?


Hangat2 lagi testimoni pelanggan saya ni...baru cuba minum ESP...

Happy tengok dia happy...
Katanya puas hati sangat makan shaklee..mana taknya... Lepas try minum malamnya, esok dah nampak hasil...!



My customer ni beli set menyusu bajet iaitu ESP & ALFALFA..
Baru je bersalin 10 hari...so tak boleh la nak telan alfalfa lagi...saya dah bagi cara pengambilan juga padanya (khas untuk pelanggan sahaja)..inshaAllah, jika ikut dan konsisten, akan banyak membantu penyusuan anda...

Harga set menyusu bajet ni bulan Mac ni ada promosi tau... RM 1xx..

Bulan April dah start GST...
Maybe harga boleh cecah RM 2xx..
So kalu nak cuba, cuba bulan ni ok..sementara harga masih rendah!!!

Nak order atau ada pertanyaan?
Teruskan sms/whatsapp pertanyaan anda dan nyatakan lokasi.

Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 
Payment : Maybank / Cimb

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts