My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, March 3, 2015

Umrah 2015 DONE!!! Dah boleh order vitamin anda !




Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Syukur ke hadrat Ilahi...

Selamat dan selesai menunaikan ibadah umrah dari 14 feb hingga 25 feb...

Bagaikan sudah sempurna sesuatu yang besar dalam hidup ini...kenangan yang sangat manis sepanjang hayat...moga dijemput lagi untuk ke sana...tak puas rasanya...sekejap sangat...!

Buat pelanggan semua, WARDAZRI VITASHOPPE dah pun beroperasi semula ye...terima kasih kerana sudi menunggu!

Bulan ni promosi;

ESP
ZINC
VITALEA for children

Haaa...ape lagi...khabarnya shaklee pon terkena tempias GST... Mungkin ada perubahan harga..saya sendiri tak pasti berapa kenaikan untuk tiap produk.
Jadi masa ni and bulan ni lah kalu akak abang semua nak borong ye...

Sms/whatsapp 019-9887126 (Wardah)

Boleh terus sms atau whatsapp dengan menyatakan lokasi dan pertanyaan anda ye supaya senang kami terus consult product yang bersesuaian atau dapatlah kami nyatakan harga dengan segera.

Ps: InshaAllah ada masa, nak juga berkongsi pengalaman di Madinah & Mekah dengan anda semua...tungguuuu...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts