My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, September 22, 2016

Tiada COD buat sementara waktu..HARAP MAKLUM!

Assalamualaikum...


lama betul tak update ini blog..

just nak inform customer sekalian, bahawasanya saya masih jual SHAKLEE...cuma by post...NO COD sekitar Kuantan, atas sebab yang tak dapat dielakkan..

kekangan masa pun ye jugak...maklumlah sejak Batrisya dah sekolah ni...setiap hari masa macam tak cukup...kena fokus kat Batrisya...tengok dia buat homework n sebagainya...

kalau anda OK saya pos terus barang ke rumah, boleh whatsapp ye... ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts